Your Shooting Modes

For a few days ago I traveled on the FinFerries vessel Otava to the Finland’s most dangerous village, located in Kotka archipelago. On the trip I took the opportunity to shoot with different modes on my camera. Do you the same on your trips, following advice in your camera manual! The result can be unexpected and very suprising. In this series of images I have used the camera settings: silhouette, HDR, slow shutter speed (manual settings) and portrait photography.

AurinkoMylly

SVENSKA: För några dagar sedan seglade jag med Finferries fartyg Otava till Finlands farligaste by, i Kotka skärgård. Under båtresan dit passade jag på att experimentera med kamerans förprogramerade funktioner. Testa du också när du är på resa, efter råden som ges i din kameras handbok! Du kan få se helt oväntade resultat. I den här bildserien har jag använt kamerainställningar : siluett, HDR, lång slutartid (manuelt) och porträttfotografering.

SiniSorsa

SUOMEKSI: Muutama päivä sitten purjehdin Finferriesin Otava-aluksella, Suomen vaarallisimpaan kylään Kotkan saaristossa. Laivamatkalla otin tilaisuudesta vaarin kokeillemalla kameran esiohjelmoituja toimintoja. Testaa sinäkin kamerasi toiminnot, kun olet matkoilla ja noudata kameraohjekirjan käytännöllisiä neuvoja! Lopputulos saattaa yllättää sinut. Tässä kuvasarjassa olen käyttänyt kameran asetuksia: siluetti, HDR, pitkä valotusaika (M-säätö) sekä muotokuvaussäätö.

Vene

Kippari

DSC_9675

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s