VGC Rally 2016, Finland

The Vintage Glider Club exists to restore old gliders and to have fun whilst flying them. VGC is an international organisation with members from right across the world. Membership is open to anybody who has an interest in the preservation, researching and flying vintage, old timer and classic gliders.

A series of Rallies are organised each year in various countries where members are able to get together to share their passion for the preservation and flying of vintage gliders. These images are taken with Tamron SP 150-600 mm F / 5-6.3 Di VC USD at the 44th Vintage Glider Rally 24. june 2016 at Räyskälä airfield, Finland.
Supported by Focus Nordic.

VGC2016_Fin1

VGC2016_Fin2
The Tow-Pilot

SVENSKA: Vintage Glider Club är en organisation som finns till för att restaurera och flyga med gamla segelflygplan. VGC är en internationell organisation med medlemmar över hela världen. Medlemskap är öppet för alla som är intresserade av att bevara klassiska segelflygplan och annat som ligger nära denna form av sport.

En serie av Rallyn arrangeras varje år i olika länder där medlemmarna har möjlighet att träffa andra likasinnade. Dessa foton är tagna med Tamron SP 150-600 mm f / 5-6.3 Di VC USD på den 44:e Vintage Glider Rallyt den 24. Juni 2016 vid Räyskälä flygfält, Finland.
Tamron-objektivet kom via Focus Nordic.

VGC2016_Fin3

 

SUOMEKSI: Vintage Glider Club on kansainvälinen organisaatio, joka edistää vanhojen purjelentokoneiden entisöintiä ja käyttöä. Jäsenyys on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ja/tai harrastavat vintage-purjelentokoneita.

VGC-tapahtumia järjestetään vuosittain eri maissa, joissa jäsenillä on mahdollisuus tavata muita samanhenkisiä ihmisiä. Nämä kuvat on otettu Tamronin SP 150-600 mm f / 5-6,3 Di VC USD -linssillä 24. kesäkuuta 2016 Räyskälän lentokentällä, jossa järjestettiin VGC:n 44:s Vintage Glider Rally. Kuvat otettu Focus Nordicin tuella.

VGC2016_Fin5

VGC2016_Fin6

VintagePilot

VGC2016_Fin7

VGC2016_Fin8
The Tow-Plane

3 thoughts on “VGC Rally 2016, Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s