Easier with cell phone

The best camera is the one you have with you! Taking pictures with mobile phone has become more and more natural for us. It’s simple, fun and pictures succeed for the most part really well. Quickly, you can share your photos with your dearest friends. A good property that does not always succeed with an SLR. In communities with high crime may smartphone to be the best solution for not attracting too much attention. I took these pictures with iPhone 5 on my train trip during the week.

16resan1

16resan2

SVENSKA: Den bästa kameran är den du har med dig! Att ta bilder med mobiltelefon har blivit mer och mer naturligt för de flesta av oss. Det är enkelt, kul och bilderna lyckas för det mesta riktigt bra. Snabbt kan du dela fotografierna med dina käraste vänner. En god egenskap som inte alltid lyckas med en systemkamera. På orter med hög kriminalitet kan smarttelefonen vara den bästa lösningen för att inte väcka alltför stor uppmärksamhet. Jag tog de här bilderna med iPhone 5 på min tåg resa under veckan.

IMG_1939
MacroPhone

SUOMEKSI: Paras kamera on se mikä on mukana! Kuvaaminen kännykällä on tullut rakkaaksi harrastukseksi useimmille meistä. Se on helppoa, hauskaa ja kuvat onnistuvat suurimmaksi osaksi todella hyvin. Voit nopeasti jakaa valokuvia ystäviesi kanssa. Hyvä ominaisuus, joka ei aina onnistu järjestelmäkameralla. Paikoissa missä rikollisuus rehottaa voi älypuhelin olla paras ratkaisu kuvien saamiseksi, koska se ei vie liikaa huomiota. Nämä kuvat otettiin iPhone 5:lla aikaisemmin tällä viikolla, junamatkallani Pietarsaaresta Kotkaan.

16resan5

KeltaValo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s