iTrains 5

Smart phone has become so common that it arouses no attention to use it for shooting on traveling adventures. These pictures I took on my second trip in a short time to the town of Pietarsaari. This train trip went so smoothly that I now for the first time can imagine a world without cars 😉 All pics are taken with iPhone 5.

JunaMatka1
Kouvola railway station.

 

JunaMatka2
Tikkurila railway station.

SVENSKA: Smart telefonen anvÀnds sÄ mycket för fotografering att det vÀcker ingen som helst uppmÀrksamhet lÀngre. NÀstan alla fotograferar, Àven pÄ korta resor. De hÀr bilderna tog jag pÄ min trip till Jakobstad. TÄgresan gick sÄ snabbt och smidigt att jag nu för första gÄngen kan förestÀlla mig en vÀrld helt utan bilar. Alla bilder Àr tagna med iPhone 5.

JunaMatka3

JunaMatka4

SUOMEKSI: KĂ€nnykkĂ€kameroita kĂ€ytetÀÀn nykyÀÀn niin paljon kuvien ottamisessa, ettĂ€ se ei enÀÀ herĂ€tĂ€ mitÀÀn huomiota. LĂ€hes jokainen matkaaja ottaa valokuvia, myös hyvin lyhyillĂ€ retkillĂ€. NĂ€mĂ€ kuvat otin meno- paluumatkalla Pietarsaari – Kotka. Juna kulki niin nopeasti ja sujuvasti, ettĂ€ nyt ensimmĂ€istĂ€ kertaa voin mielessĂ€ni kuvitella maailman ilman autoja 😉 TĂ€mĂ€n postauksen kaikki kuvat on otettu iPhonen 5:lla.

JunaMatka5
Two fast trains heading north and south.
JunaMatka6
The iPhone5 shooter at Tikkurila railway station.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s