iTrains 5

Smart phone has become so common that it arouses no attention to use it for shooting on traveling adventures. These pictures I took on my second trip in a short time to the town of Pietarsaari. This train trip went so smoothly that I now for the first time can imagine a world without cars 😉 All pics are taken with iPhone 5.

JunaMatka1
Kouvola railway station.

 

JunaMatka2
Tikkurila railway station.

SVENSKA: Smart telefonen används så mycket för fotografering att det väcker ingen som helst uppmärksamhet längre. Nästan alla fotograferar, även på korta resor. De här bilderna tog jag på min trip till Jakobstad. Tågresan gick så snabbt och smidigt att jag nu för första gången kan föreställa mig en värld helt utan bilar. Alla bilder är tagna med iPhone 5.

JunaMatka3

JunaMatka4

SUOMEKSI: Kännykkäkameroita käytetään nykyään niin paljon kuvien ottamisessa, että se ei enää herätä mitään huomiota. Lähes jokainen matkaaja ottaa valokuvia, myös hyvin lyhyillä retkillä. Nämä kuvat otin meno- paluumatkalla Pietarsaari – Kotka. Juna kulki niin nopeasti ja sujuvasti, että nyt ensimmäistä kertaa voin mielessäni kuvitella maailman ilman autoja 😉 Tämän postauksen kaikki kuvat on otettu iPhonen 5:lla.

JunaMatka5
Two fast trains heading north and south.
JunaMatka6
The iPhone5 shooter at Tikkurila railway station.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s