Passion for Jazz in Kairo

Passion for jazz, absolutely! Sony Finland lent me camera equipment to shoot swimming contests here in my hometown. I got some time over, so I decided to go to an jazz concert for the first time in my life. Karri Luhtala & The Organ Trio created a great atmosphere with the music at the restaurant Kairo, located in the city of Kotka, Finland.

SVENSKA: Passion för jazz, absolut! Sony Finland lånade mig kamerautrustning för att fotografera simningstävlingar här i min hemstad. Jag fick lite tid över, så jag bestämde mig för att gå på en jazz konsert för första gången i mitt liv. Karri Luhtala & The Organ Trio skapade en fantastisk atmosfär med sin musik på restaurangen Kairo, i min hemstad Kotka, Finland.

SUOMEKSI: Intohimona jazz, ehdottomasti! Sony Suomi lainasi kameralaitteet jälleen kerran ja oli nyt tarkoitus valokuvata MadWave kilpailut Kotkan maauimalassa. Sain vähän ylimääräistä aikaa, joten päätin mennä jazz-konserttiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Karri Luhtala & The Organ Trio loi aivan fantastisen tunnelman musiikillaan ravintola Kairossa. Tunteeko musiikin kuvien välityksellä?

TRID0921

KairoFi
The story of Kairo began in the year of 1879 and 1935 the restaurant moved to its current location: Satamakatu 7, 48100 Kotka, Finland.

Karri Luhtala & The Organ Trio

TRID1025
From left to right: Karri Luhtala (organ), Kari Antila (quitar) & Tuomas Timonen (drums)

TRID0911

TRID0992

TRIO_0901

TRIO_1184

TRIO_1405

TRIO_1407

TRIO_F0963

17trio0930

Do you wish to go to a jazz concert? More info at Karri Luhtala upcoming gigs, Kari Antila upcoming concerts,  Tuomas Timonen.

2 thoughts on “Passion for Jazz in Kairo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s